Лазерна стоматология


Лазерна дентална клиника Д-р Васил Недялков София

Защо да изберем лазерната стоматология с Waterlase BioLase?


От години денталните специалисти използват лазери за да осигурят по-добра грижа за пациентите си в областта на денталната медицина. Сега благодарение на денталните лекари можете да се възползвате от напредналите лазерни технологии в денталната медицина, благодарение на Waterlase BioLase. Ние сме избрали да инвестираме в стоматологичния лазер на Waterlase BioLase, за да осигурим най-висок стандарт на дентални грижи. Ето и някои от предимствата на лазерната стоматология


Повече комфорт за пациентите


Waterlase BioLase използва лазерна енергия и фин воден спрей и покрива широк кръг от дентални изисквания – без загряване, без вибрация и без допир на машината до тъканите. При много от процедурите е възможно да се използва малко упойка,а понякога и изобщо без упойка.


Много удобно


При употребата на Waterlase BioLase процедурите отнемат значително по-малко време, поради това че не е нужно да се поставя инжекция с анестезия – изследванията показват, че по-голяма част от пациентите не обичат или се страхуват от игли, поради което би било добре ако може те да се избегнат. Неизползването на анестезия позволява на зъболекаря да извърши процедури, които обикновено изискват повече от едно посещение.


По-прецизно


С Waterlase BioLase кариесите се премахват далеч по-прецизно, отколкото с използването на стоматологична машинка. Това запазва повече здрави зъбни тъкани и се съхранява здравината на зъба, което понякога спестява изработката на корони и мостове.

 • Подобрява поставянето на пломбата
 • Обработените с лазер кариеси имат по-здрава и дълготрайна връзка с пломбата, което гарантира дългосрочността и
 • Намалява кървенето и отока на тъканите

Благодарение на нежното и атравматично изрязване и кръвоспиращите възможности на лазера могат да се извършат различни манипулации на венците с малко или никакво кървене и без посттравматичен оток.


Безопасен ли е Waterlase BioLase


Waterlase BioLase е една от най-напредналите дентални лазерни технологии в наши дни.Той е изработен по технология на BioLase – лидер в денталните лазери, които се използват за лечението на милиони пациенти.

Waterlase BioLase лазерите създават специална високо концентрирана нискочестотна енергия и я провеждат през оптично влакно до ръкохватката. Чрез ръкохватката насочваме лазерната енергия прецизно към областите, които трябва да бъдат третирани. Waterlase BioLase комбинира лазерната енергия със слаб воден спрей.

Лазерната стоматология е създадена специално за третиране на кариеси и увредени зъби, лечение на венци и други меки тъкани в устата по най-безопасния и комфортен начин за пациента.


Как работи Waterlase BioLase?


Waterlase BioLase комбинира лазерна енергия и фин воден спрей в патентованата технология, наречена Hydrophotonics, за да осигури широк кръг от дентални процедури върху зъбите, венците и костта по най-комфотрния и безболезнен начин.


Какво може да прави Waterlase BioLase ?


С Waterlase BioLase можем да обработваме всички видове кариес, ецване на твърдите тъкани, емайлопластика,подготовка на фисурите за силанизация и други,като разликата между лазера и обикновените диамантени пилители е забележима на момента на обработката.

Можем да използваме денталните лазери, за да третираме венците или други меки тъкани в устата, за да:

 • подобрим усмивката на пациента: можем да контурираме или да оформяме венците на пациента с Waterlase BioLase, за да подобрим вида на усмивката им – безопасно да отстраним излишъка от венечна тъкан, която може дабъде причина за венечна усмивка или да кара предните зъби да изглеждат различни по форма и размер.

Отстраняване на венечния растеж:

 • можем да използваме Waterlase BioLase за да премахнем разрастнали или излишни тъкани в устата на пациента, включително венечна тъкан над непробили зъби, свободни висящи краища на папилите, както и фиброматозни разраствания.

Изрязване на френулуми и вестибулуми и предотвратяване на рецесии (отдръпване) на венците: връзката, която ограничава подвижността на езика и с това предизвиква отдръпване на венците на пациента също може да бъде отстранено сWaterlase BioLase.

Третиране на периодонтални заболявания: денталните лазери могат да се използват за премахване на плака, замърсявания и инфекции в областта на венечните джобове, причиняващи кървене на венците, отдръпването им и дори загуба на зъби.Waterlase BioLase са показани при редуцирането на бактериите и дори стимулирането на обратното разрастване на загубени зъбни тъкани.

Третиране и облекчаване на болката от херпеси и мехури:

 • Waterlase BioLase моментално облекчава болезнените мехури и херпеси, а също и за множество други процедури.

Фейсбук страница


Намерете ни в Google Maps


Дентални Услуги


Защо да изберете нас

 • Най-добрите Дентални Специалисти
 • Професионално Обучен Персонал
 • Модерна Дентална Клиника
 • Сертифицирани Дентални Специалисти
 • Професионално Дентално Оборудване

Отзиви

Пациентите за нас