Кабинетно Избелване с Beyond-Polus


Избелване с Beyond-Polus - Лазерна дентална клиника Д-р Васил Недялков

Избелването на зъби е козметична процедура част от съвременната естетична стоматология


Процедурата е широко застъпена в денталната практика, тъй като щателни проучвания показват, че бялата красива усмивка е една от най-важните черти на човешката визия.

Лазерна дентална клиника д-р Васил Недялков“ разполага с избелваща лампа на Beyond-Polus (избелващ робот). Системата на Beyond-Polus е най-новата технология за професионалното избелване на зъби. В рамките на 45 минути в денталния кабинет ще подобрите цвета на вашите зъби от 5 до 15 нюанса по скалата на VITA (разцветка за цвят на зъби).

Системата на Beyond-Polusе е най-безопасна и щадяща избелваща система, което се дължи на прецизно филтриране на ултравиолетовите лъчи, в резултат на което се получава сноп от студена синя светлина, която прониква в зъбните структури без никакви странични ефекти и болка. Процедурата е безвредна и безболезнена. Beyond-Polus е обявена за най-добрата система за професионално избелване за 2012, 2013, 2014 година.


Домашно избелване


Друг метод за избелване на зъби е домашното избелване. Системата, която се използва в „Лазерна дентална клиника д-р Васил Недялков” е Opalescence. В специално изработени индивидуални шини се нанася избелващия гел. Пациентът носи шините в домашни условия през деня за 1-2 часа или през нощта спи с тях. Процедурата трае около две седмици (10-15 дни). Тя е по-продължителна от кабинетното избелване поради по ниската концентрация на активната съставка на избелващия агент.


Понякога за постигане на максимални резултати двата метода (кабинетно и домашно избелване) могат да се комбинират.

Фейсбук страница


Намерете ни в Google Maps


Дентални Услуги


Защо да изберете нас

  • Най-добрите Дентални Специалисти
  • Професионално Обучен Персонал
  • Модерна Дентална Клиника
  • Сертифицирани Дентални Специалисти
  • Професионално Дентално Оборудване

Отзиви

Пациентите за нас